Presidència

El Consell col·labora amb Buñol per a la realització de diverses accions de promoció turística

15/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana hi destinarà 60.000 euros a través d’un conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Buñol per a la realització d’accions de promoció del producte turístic de la localitat durant l’any 2022.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 60.000 euros per a la realització d’accions de promoció del producte turístic de Buñol.

Cal assenyalar que aquest conveni té entre els seus objectius la desestacionalització a través del desenvolupament d’un nou producte turístic, complementari i compatible amb el producte turístic actual i consumible al llarg de tot l’any, que s’orienta a la captació d’un nou segment de demanda. A més de facilitar el reequilibri socioterritorial, afavorint el desenvolupament d’un producte turístic d’alta potencialitat que pretén contribuir al creixement competitiu de l’oferta turística.

En concret, a través d’aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Buñol estableixen actuacions dirigides a promocionar la festa de La Tomatina mitjançant accions de publicitat i campanyes en xarxes socials, a més de l’adequació de la pàgina web.

La Tomatina està declarada des de 2002 com a festa d’interés turístic internacional i és considerada com una de les festes més importants i singulars de la Comunitat Valenciana.

L’Ajuntament de Buñol també desenvoluparà l’acció ‘Buñol com a destinació’, que inclou agenda cultural i esdeveniments gratuïts amb l’eix principal de la música. Entre els esdeveniments que inclourà destaquen la XVI Biennal de Música de Buñol i el concert ‘Mà a mà’.