Presidència

L’obra teatral ‘Ramona y Cajal. El secreto del Museu’ arriba a les 250 funcions al Museu de les Ciències

15/07/2022
L’obra teatral ‘Ramona y Cajal. El secreto del Museu’ arriba a les 250 funcions al Museu de les Ciències
  • Prop de 13.000 persones han assistit a aquest musical científic, l'únic a Espanya 
  • L'espectacle està inclòs en l'entrada general al Museu i se celebra en el 'Teatre de la Ciència'

L’obra teatral ‘Ramona y Cajal. El secreto del Museu’ celebrarà demà, dissabte 16 de juliol, la seua funció número 250. Unes 13.000 persones han gaudit de l’únic musical científic de l’escena nacional, que es va estrenar el mes d’octubre passat i que està inclòs en l’entrada general del Museu de les Ciències. El musical es representa els dimarts, dijous i diumenges a les 11.30 i 13.00 h i els dissabtes a les 17.00 i 18.30 hores.

Aquesta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d’Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic d’aquest màster, al capdavant de la producció.

Per mitjà d’una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, els protagonistes de ‘Ramona y Cajal’ coneixen les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diferents amb objectes del museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprenen quan escolten Einstein rapejar també sobre els secrets de l’espai i del temps. L’espectacle té lloc al Teatre de la Ciència i el públic pot reservar plaça en el punt d’informació de la primera planta del museu.

Galeria d'imatges