Presidència

El Consell col·labora amb AENA en la promoció turística de la Comunitat Valenciana

22/07/2022
  • L’objectiu és publicitar la Comunitat Valenciana als aeroports d’AENA, a més d’intercanviar informació i col·laborar en esdeveniments promocionals

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i AENA per a la realització d’actuacions de promoció de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, AENA es compromet a reservar espais per a la instal·lació de suports publicitaris i dispositius electrònics per a la promoció institucional als dos aeroports d’AENA de la Comunitat Valenciana: l’aeroport de València i l’aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández.

Per la seua banda, Turisme Comunitat Valenciana serà responsable de la instal·lació i el manteniment d’aquests suports publicitaris, que hauran de ser semblants als publicitaris que hi ha als dos aeroports.

Una altra de les actuacions que recull el conveni és l’intercanvi d’informació estadística que tinga interés per a les dues institucions, així com la col·laboració en el desenvolupament i la millora de la informació.

Així mateix, les parts també intercanviaran el material promocional que disposen relatiu als aeroports o a la Comunitat Valenciana, per a posar-lo a la disposició del públic, tant als aeroports de València i Alacant-Elx Miguel Hernández com a les instal·lacions de Turisme Comunitat Valenciana.

L’acord també preveu la col·laboració en actes i esdeveniments promocionals de la Comunitat Valenciana i dels aeroports de València i Alacant-Elx.

A més, Turisme Comunitat Valenciana i AENA coordinaran la seua participació en els fòrums del sector turístic i en els del transport aeri, a fi d’optimitzar resultats.

L’aplicació i l’execució d’aquest conveni marc no suposa obligacions econòmiques per a les parts signants i, en tot cas, s’haurà d’atendre amb els mitjans personals i materials propis.