Presidència

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la IV edició d’Alacant Gastronòmica

25/07/2022
Francesc Colomer en la presentación de Alicante Gastronómica
  • Colomer destaca que “la gastronomia és un pilar fonamental” del sector turístic

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la IV Fira Alacant Gastronòmica acompanyat pel president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón; el president de la Cambra de Comerç d’Alacant, Carlos Baño, i el president d’IFA, José Luis Gisbert.

El titular de Turisme ha felicitat l’organització d’Alacant Gastronòmica “perquè en aquests quatre anys ha crescut i ha evolucionat”, i ha recordat que en la pròxima edició d’aquest certamen no només hi haurà xefs amb estreles Michelin o sols Repsol, “també es mostrarà el treball que es fa a través dels nostres CdT”.

Colomer ha destacat que “la gastronomia és un pilar fonamental” del sector turístic i ha afegit que, a més, “té a veure amb com som respecte al món”. Així, ha destacat que “s’acosta la revolució de la creativitat, de compartir i experimentar”, on la gastronomia té un paper molt important.

La IV edició d’Alacant Gastronòmica tindrà lloc en IFA del 23 al 26 de setembre de 2022, on se citaran tallers, demostracions de cuina en directe, concursos, tastos i venda de productes gastronòmics, entre altres.

Turisme Comunitat Valenciana participa activament en aquest certamen a través de la Xarxa de CdT en les activitats del programa i, a més, col·labora amb l’organització per mitjà d’un conveni amb la Institució Firal Alacantina per a reforçar la governança col·laborativa en la promoció de productes turístics.

Galeria d'imatges