President
Esport

Ximo Puig destaca la rendibilitat econòmica i l’impacte reputacional positiu de la Copa Davis per a la Comunitat Valenciana

26/07/2022
Ximo Puig destaca la rendibilitat econòmica i l’impacte reputacional positiu de la Copa Davis per a la Comunitat Valenciana
  • El president ha visitat a Villena el centre esportiu d’alt rendiment Equelite - Juan Carlos Ferrero Sport Academy
Villena.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dimarts que esdeveniments com la Copa Davis són “clarament rendibles des del punt de vista esportiu, econòmic i d’impacte reputacional”, per la qual cosa l’Administració valenciana “els secundarà ara i sempre”.

El president ha visitat les instal·lacions del centre esportiu d’alt rendiment Equelite - Juan Carlos Ferrero Sport Academy, on ha recorregut les diverses pistes acompanyat de l’alcalde de Villena, Fulgencio Cerdán; el president de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Antonio Martínez, i el membre de la direcció del centre Carlos Escribano.

El responsable del Consell ha recordat l’acord assolit perquè València siga seu fixa de la Davis Cup durant els pròxims cinc anys. La capital del Túria acollirà ja en 2022 la fase de grups de la Davis Cup by Rakuten Finals, que es disputarà entre el 13 i el 18 de setembre al pavelló Font de Sant Lluís, i que enfrontarà els equips d’Espanya, Sèrbia, el Canadà i Corea.

La Juan Carlos Ferrero Sport Academy és un dels millors centres de formació i entrenament de tenis a escala internacional. Esportistes com Maria Sharapova, Justine Henin o Dinara Safina hi entrenen algunes vegades a l’any, i altres com Nicolás Almagro i Carlos Alcaraz tenen a Equelite el seu centre d’entrenament habitual.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats