Presidència

El Consell destina 700.000 euros a arrancar els treballs de restauració i adequació del CdT d’Interior de la província de València

29/07/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Requena col·laboren en la restauració de l’edifici que albergarà el futur CdT

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Requena per a la restauració i l’adequació de l’edifici que albergarà el futur CdT de la província de València.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 700.000 euros a l’Ajuntament de Requena per a la realització de treballs de restauració i adequació a la Casa dels Pedrón com a CdT d’Interior.

Aquest conveni s’emmarca en el conveni marc de col·laboració signat en 2019 entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Requena per a la restauració de la Casa dels Pedrón i l’adequació d’aquesta casa com a CdT d’Interior a la província de València i la seua gestió posterior.

En concret, a través d’aquest conveni l’Ajuntament de Requena haurà d’executar les inversions necessàries per a restaurar l’edifici Casa dels Pedrón i adequar-lo com a CdT d’Interior de la província de València segons el projecte d’execució redactat i aprovat per l’Ajuntament.

A més, una vegada finalitzades totes les obres, l’Ajuntament de Requena es compromet a la cessió d’ús gratuït a favor de Turisme Comunitat Valenciana de l’edifici Casa dels Pedrón per un període de trenta anys. Aquesta cessió serà de tot l’immoble a restaurar, que romandrà en propietat de l’Ajuntament.

Així, Turisme Comunitat Valenciana es farà càrrec de les despeses ordinàries de manteniment i dels subministraments i les despeses d’energia necessaris per al desenvolupament de la seua activitat com a CdT d’Interior de la província de València.

Aquest compromís de cessió d’ús es farà efectiu per l’Ajuntament una vegada acabades les obres i percebuda la subvenció nominativa que s’establisca a aquest efecte en les corresponents lleis anuals de pressupostos de la Generalitat.