Presidència
Concierto gratuito

El Museu de les Ciències acull una nova actuació del programa ‘Un llac de concerts’

28/07/2022
El Museu de les Ciències acull una nova actuació del programa ‘Un llac de concerts’
  • El Museu de les Ciències acull una nova actuació del programa ‘Un llac de concerts’
  • La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa una nova vesprada amb música en directe i gratuïta a partir de les 19.30 hores

L’escenari situat al costat del passeig nord del Museu de les Ciències acull a partir de les 19.30 hores un nou concert gratuït del cicle ‘Un llac de concerts’ interpretat pels grups formats per estudiants del programa d’estiu de Berklee València i liderats per docents. Després de l’èxit ahir de les agrupacions d’Albert Palau, Mariano Steimberg, Neal Smith i Christiane Karam, aquest dijous és el torn dels estudiants de les agrupacions Timotej Kotnik, Javier Vercher, Bruno Raberg, Dani Flors i Albert Palau.

Aquest divendres, 29 de juliol, també hi ha concert amb l’actuació dels grups liderats pels professors Ashlee Varner, Neal Smith, Mariano Steimberg i Dani Flors. El repertori reflecteix el talent i la gran diversitat cultural de l’escola, que en aquesta edició del programa d’estiu acull joves de 32 països.

El cicle musical ‘Un llac de concerts’ abasta una gran varietat de gèneres i estils per a tots els gustos i públics, que inclouen des del jazz i el rock fins a músiques del món, i està organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València. Els pròxims concerts estan previstos ja el mes de setembre, en concret, els divendres 2, 23 i 30 de setembre.

Galeria d'imatges