Presidència
Información Turística

Turisme Comunitat Valenciana realitza la 25a edició de l’Enquesta de satisfacció del client en la qual participen prop de 200 oficines Tourist Info

03/08/2022
Oficina Tourist Info
  • L’objectiu és recollir i intercanviar informació sobre el perfil dels qui visiten aquest estiu la Comunitat Valenciana 
  • Per a oferir un servei millor, Turisme ha obert 35 oficines noves i punts d’informació en les zones de més afluència turística

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa la 25a edició de l’Enquesta de satisfacció del client de la Xarxa Tourist Info, per a recollir i intercanviar informació sobre el perfil dels qui visiten la Comunitat Valenciana aquest estiu.

D’aquesta manera, des de l’1 de juliol i fins al 15 de setembre de 2022, Turisme Comunitat Valenciana recaptarà l’opinió de turistes que facen ús dels serveis d’informació turística durant la seua estada.

Prop de 200 oficines d’informació de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana estan convidades a participar en la campanya durant aquest estiu.

D’altra banda, cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana ha obert aquesta temporada estival 35 oficines noves i punts d’informació en zones de més afluència turística. A més, un gran nombre d’oficines de la Xarxa Tourist Info han ampliat horaris i plantilles amb l’objectiu d’oferir un servei millor a les persones visitants.

Xarxa Tourist Info Comunitat Valenciana

La Xarxa Tourist Info de Turisme Comunitat Valenciana compta en l’actualitat amb més de 200 oficines d’informació turística i acolliment a clients i més de 20 punts d’informació turística, que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d’atenció i acolliment a turistes al llarg de tot el territori autonòmic.

En aquests punts s’ofereix informació sobre l’oferta cultural, esportiva, natural, d’oci i d’activitats turístiques en general, que ofereixen les destinacions. La qualitat del servei i la calidesa de l’atenció són decisius en els processos de fidelització de clients, per al gaudi de les seues estades i l’augment dels nivells de satisfacció.

Galeria d'imatges