Presidència
Promoció turística

Turisme col·labora amb València Turisme i Barx en l’organització del Mercat de la Terra - l’Exquisit Mediterrani

05/08/2022
  • Aquest esdeveniment gastronòmic i turístic se celebra durant aquest cap de setmana
  • Francesc Colomer assistirà el diumenge a la demostració de cuina en directe que realitzaran Ausiàs Signes i Ricard Camarena

Turisme Comunitat Valenciana, València Turisme i l’Ajuntament de Barx celebren el Mercat de la Terra - l’Exquisit Mediterrani durant els dies 6 i 7 d’agost de 2022. 

Després de dos anys sense celebrar-se el Mercat de la Terra per la pandèmia, l’Ajuntament de Barx, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i València Turisme, ha représ aquest esdeveniment dinamitzador del teixit turístic, gastronòmic i cultural del municipi i la comarca de la Safor, que aspira a esdevindre referent a la província de València. 

A més del tradicional mercat de producte local i artesania, està edició comptarà amb la demostració de cuina en directe d’Ausiàs Signes, pastisser revelació a Madrid Fusió 2022, i Ricard Camarena, xef guardonat amb dues estreles Michelin i ferm defensor del territori i la tradició, tots dos nascuts a Barx. 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, assistirà diumenge que ve a les 19.30 a la demostració de cuina en directe que realitzaran els xefs Ricard Camarena i Ausiàs Signes.

El municipi de Barx s’ha adherit, recentment, a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat - l’Exquisit Mediterrani. La marca turística l’Exquisit Mediterrani té com a finalitat la protecció del valor de la gastronomia pròpia de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i la difusió de l’excel·lència del producte turístic gastronòmic. 

En aquesta edició del Mercat de la Terra - l’Exquisit Mediterrani s’han programat activitats per a totes les edats i els gustos, des de jocs infantils, visites guiades i rutes de senderisme fins a tastos de vi i cervesa i concursos gastronòmics, a més del ‘showcooking’ d’Ausiàs Signes i Ricard Camarena, que tindrà lloc el diumenge a la vesprada.