Presidència

El secretari autonòmic de Turisme ha visitat l’oficina Tourist Info d’Orba

09/08/2022
Francesc Colomer visita la Tourist Info Orba
  • L’oficina Tourist Info d’Orba se situa al Museu del Fang i va obrir les seues portes a principis de 2022

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el municipi d’Orba per a conéixer l’oficina Tourist Info de la localitat, que va obrir les seues portes a principis de 2022.
L’Oficina Tourist Info se situa al Museu del Fang. Es tracta d’un edifici històric iniciat a la fi del s. XVI, seu dels senyors de la baronia d’Orba. 

Aquesta col·lecció museogràfica permanent, reconeguda per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, té com a missió principal posar en valor la història terrissaire d’Orba, com a ofici tradicional del municipi des de finals del segle XVII.

Turisme Comunitat Valenciana va subscriure l’any passat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Orba per a la implantació i el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info al municipi, a través de l’adequació i posada en funcionament de l’oficina Tourist Info d’Orba. En concret, Turisme ha dut a terme la dotació del mobiliari i l’equipament informàtic, a més de la retolació i senyalització corporatives. 

Galeria d'imatges