Presidència

El director general de Turisme destaca el treball de Gandia per a ser una destinació turística sostenible

09/08/2022
El director general de Turisme en Gandia
  • Herick Campos ha visitat l’actuació que s’està fent al Grau de Gandia gràcies al Pla de sostenibilitat turística

El director general de Turisme, Herick Campos, ha visitat Gandia, on ha valorat el treball que du a terme l’Ajuntament “per a ser una destinació turística sostenible”.

Campos ha fet aquestes manifestacions durant la seua visita, juntament amb el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, a l’actuació que s’està duent a terme al Grau gràcies al Pla de sostenibilitat turística.

En aquest sentit, Herick Campos ha destacat el “paper que està jugant l’Ajuntament de Gandia per a impulsar la sostenibilitat en la seua destinació”, i ha recordat que “juntament amb Benidorm, va ser la primera destinació a tindre un pla de sostenibilitat turística”.

Per la seua banda, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha agraït a la Generalitat el seu compromís amb la ciutat de Gandia, i ha assenyalat que “hem rebut més diners per part de l’Administració autonòmica que en cap legislatura anterior”.

El Pla de sostenibilitat turística de Gandia és finançat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, i l’Ajuntament. El seu objectiu principal és contribuir de manera efectiva al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Galeria d'imatges