Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica
Participació Ciutadana

Polinyà de Xúquer se sumarà a la Xarxa de Governança Participativa

10/08/2022
Polinyà de Xúquer se sumarà a la Xarxa de Governança Participativa

    • La consellera de Participació, Rosa Pérez Garijo, ha visitat el municipi per reunir-se amb l'alcalde, Òscar Navarro Torres
    • Pérez Garijo: “Polinyà de Xúquer ha treballat molt la participació al municipi des de sempre”

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, s’ha reunit amb l’alcalde de Polinyà de Xúquer, Òscar Navarro Torres, i amb la tinenta d’alcalde, Dolores Moreno Ull.

Pérez Garijo ha valorat aquesta reunió com a “molt positiva” perquè "Polinyà de Xúquer ha treballat molt la participació al municipi des de sempre”.

A més, la consellera ha esmentat que han parlat “de les polítiques de participació del consistori que van en línia amb les dutes a terme des de la Conselleria”.

Per la seua banda, Navarro Torres ha fet públic el seu compromís amb la consellera “a continuar treballant a les polítiques de transparència, de participació i, sobretot, de cooperació amb altres territoris”.
 
L'alcalde ha afegit que pretén aprovar al primer ple ordinari de setembre la incorporació de Polinyà de Xúquer a la Xarxa de Governança Participativa Municipal que està impulsant la Conselleria perquè “no podríem estar fora dels teixits de cooperació entre municipis a l'hora d'afavorir la participació i la transparència dels nostres ajuntaments”.

Aquesta xarxa és un instrument de col·laboració, debat i reflexió entre la Conselleria de Participació, els municipis i les mancomunitats d’àmbit comarcal de la Comunitat Valenciana, al voltant de les polítiques locals de participació ciutadana impulsades en el territori valencià.

Més informació sobre la Xarxa de Governança Participativa Municipal: https://participem.gva.es/va/xarxa-de-governanca-participativa-municipal 

En acabar la reunió, Pérez Garijo ha signat al Llibre d'Honor de l'ajuntament.

Galeria d'imatges