Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Tramnochador

TRAM d’Alacant reforça aquest cap de setmana els serveis del Tramnochador per a facilitar el desplaçament al Boombastic Festival de Benidorm

18/08/2022
Viajeros y viajeras en la estación de Benidorm del TRAM d'Alacant
  • Les circulacions complementàries reforçaran el tram de la línia 1 que uneix les estacions del Campello i Benidorm
  • Les actuacions se celebren del 18 al 20 d’agost en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amplia els serveis del Tramnochador amb motiu de la celebració, del 18 al 20 d’agost, del Bombastic Festival de Benidorm, a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

TRAM d’Alacant ampliarà aquest divendres i dissabte els serveis previstos del Tramnochador, en el tram de la línia 1 entre les estacions de Benidorm i el Campello, amb enllaç en aquesta amb la línia 3 fins a Luceros, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a totes aquelles persones que acudisquen a aquest festival.

Les freqüències dels trens i tramvies varien en funció de les diferents línies i franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web TRAM Alacant, en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

En el cartell d’aquesta edició s’ha inclòs una àmplia representació del pop i la música urbana més actual, amb artistes com C. Tangana, Hijos de la Ruina, Duki, Bizarrap, Rels B, Bad Gyal, Lola Indigo, Guitarricadelafuente, Recycled J, Quevedo, Ptazeta, Marc Seguí, Cruz Cafuné, Jaime Lorente o L-Gante, entre altres.

Servei nocturn divendres, dissabte i prèvia de festius

Tots els divendres i dissabtes fins al 31 d’agost, TRAM d’Alacant facilita la mobilitat de les seues persones usuàries amb el Tramnochador entre Alacant i Benidorm i amb El Mussol de les Marines entre Benidorm i Altea.

Aquests serveis especials formen part de les iniciatives per a millorar el servei que presta el TRAM d’Alacant, entre les quals figuren incrementar els serveis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre més gran de persones usuàries.

Amb aquest servei, la Generalitat facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant en transport públic de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar el vehicle propi.

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1), Sant Vicent del Raspeig (L2), el Campello (L3) i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

El Mussol de les Marines uneix les estacions de Benidorm i Garganes, al municipi d’Altea, també els divendres i dissabtes d’estiu, en la línia 9.

Galeria d'imatges