Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències estrena huit punts ‘selfie’ amb els millors espais per a fotografiar

18/08/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències estrena huit punts ‘selfie’ amb els millors espais per a fotografiar
  • La iniciativa coincideix amb el Dia Mundial de la Fotografia

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha estrenat un recorregut pels millors punts per a fer fotografies i vídeos durant la visita al complex. Es tracta de huit punts ‘selfie’ que s’han indicat amb vinils en diferents espais exteriors, com la terrassa de l’Umbracle, els extrems del passeig, els llacs entre el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric i les lletres de València. En l’interior del museu se senyalitzen les perspectives del pèndol de Foucault i de l’escultura dedicada a l’ADN, al carrer Major de la primera planta, on recau la façana de cristall; i, a més, al carrer Menor, en les rèpliques de dos dinosaures, instal·lades en l’entrada de l’edifici. La iniciativa coincideix amb el Dia Mundial de la Fotografia, que se celebra aquest divendres 19 d’agost.

Des que s’han instal·lat els punts ‘selfie’ nous hui a primera hora, la proposta està tenint un bon acolliment entre el públic visitant, que s’acosta als espais assenyalats per a capturar la millor perspectiva.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels espais més fotografiats de la ciutat de València, en el qual diàriament es fan centenars de captures i vídeos. Amb motiu del Dia Mundial de la Fotografia s’ha posat en marxa un concurs de fotos en el qual es pot participar fins al 29 d’agost i que anima el visitant a seguir les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències i compartir les seues millors fotos del complex amb l’etiqueta #VisitaCiutatArtsCiències. El premi són unes entrades dobles al Museu de les Ciències per als autors de les deu millors instantànies.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats