Presidència

La música torna a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb ‘Un llac de concerts’ de Berklee

30/08/2022
La música torna a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb ‘Un llac de concerts’ de Berklee
  • Amb diverses dates en els mesos de setembre i octubre, aquesta sèrie d’actuacions gratuïtes i a l’aire lliure arranca el divendres 2, a les 19.00 hores

Aquest divendres 2 de setembre, a les 19.00 hores, la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València inauguren la temporada de tardor d’‘Un llac de concerts’, una sèrie d’actuacions en viu, gratuïtes i a l’aire lliure, que any rere any tenen lloc als exteriors del Museu de les Ciències. 
 
La programació del cicle, que compta amb el suport de BBVA, comprén un total de 5 concerts i s’estendrà fins al 14 d’octubre. Les pròximes dates seran els dies 2, 23 i 30 de setembre i continuaran el 7 i el 14 d’octubre.
 
Els estudiants del campus de Berklee, procedents de més de 50 països, seran els protagonistes d’aquest cicle, que oferirà música en directe d’estils molt variats per a tots els públics: des del ‘jazz’ fins al ‘blues’ i el ‘soul’, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, ‘folk’, ‘funk’ o ‘latin jazz’.
 
‘Un llac de concerts’ torna per a consolidar-se com al pla perfecte per a tancar la setmana amb la millor música en directe a l’aire lliure en un entorn privilegiat, dins del marc del programa de ‘Música en obert’ oferit per Berklee i la Ciutat de les Arts les Ciències.
 
Per a més informació, podeu consultar la pàgina web

Galeria d'imatges