Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la desena edició del concurs ‘Cristal·lització a l’escola’

05/09/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la desena edició del concurs ‘Cristal·lització a l’escola’
  • Els treballs d’estudiants de 3r i 4t de Secundària i Batxillerat es poden presentar fins al pròxim el 13 de gener de 2022
  • L’exposició davant del jurat i el lliurament de premis tindrà lloc al Museu de les Ciències el 19 de maig de 2023
  • En aquests 10 anys han participat més de 7.000 alumnes, que han realitzat més de 300 projectes

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per desé any consecutiu en l’organització del concurs ‘Cristal·lització a l’escola’, dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. En aquests deu anys han participat més de 7.000 estudiants, que han presentat més de 300 projectes. El termini d’inscripció de treballs conclou el pròxim 13 de gener de 2023. 

‘Cristal·lització a l’escola’ està dissenyat per a descobrir als i les estudiants la cristal·lografia d’una manera original i entretinguda, de manera que hi participen com en un congrés científic. L’alumnat segueix el format de ‘concurs competitiu’ i utilitzen els elements del mètode científic: des de la investigació al laboratori fins a la presentació de resultats en un ‘congrés’. 

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és destacar la importància que té el món dels cristalls en la societat actual i, sobretot, fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre joves estudiants, emprant per a fer-ho experiments atractius de cristal·lització. Més informació en l’enllaç següent.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats