Presidència

Turisme convida a participar en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana els dies 15 i 16 d’octubre

08/09/2022
Turisme convida a participar en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana els dies 15 i 16 d’octubre
  • La Mostra tindrà lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències i busca fomentar el turisme de proximitat, descobrir noves experiències i llocs del territori, i programar viatges o escapades 
  • Els participants tenen fins al pròxim 10 de setembre per a inscriure’s a través del web www.turismecv.com

La quarta edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Generalitat a través de Turisme, torna a la ubicació original i té lloc als espais interiors i exteriors del saló Arqueries del Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències, després que se celebrara en 2021 a l’Hemisfèric.

Enguany, la Mostra de Turisme tindrà lloc els pròxims dies 15 i 16 d’octubre i l’accés serà lliure i gratuït. L’objectiu d’aquest certamen és fomentar el turisme domèstic i de proximitat i oferir una plataforma que permeta impulsar el sector i el teixit empresarial turístic de la Comunitat Valenciana i donar-hi visibilitat.

Participació d’empreses, municipis i marques turístiques

Igual que en edicions anteriors, la Mostra de Turisme comptarà, d’una banda, amb un espai diferenciat per a les empreses i les associacions turístiques de la Comunitat Valenciana; d’altra banda, hi haurà un espai per a les marques turístiques, a més de zones gastronòmiques de promoció per als municipis i les mancomunitats.

Turisme posa a la disposició de les empreses turístiques, sense cap cost, un taulell personalitzat amb el seu logotip, totalment equipat, amb servei wifi, decorat amb elements comuns amb la imatge de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana i agrupats per temàtiques ben identificades i senyalitzades.

Les empreses i les associacions empresarials, així com els municipis i les mancomunitats interessats a participar en la Mostra de Turisme tenen de termini fins al pròxim 10 de setembre per a inscriure’s, i ho poden fer a través de l’enquesta digital disponible en el web de www.turismecv.es (consulteu).

Turisme preveu la participació en aquesta edició de la Mostra 2022 de prop de 150 empreses, municipis i associacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Espais i zones de la 4a edició de la Mostra de Turisme

Com en anteriors edicions, la Mostra de Turisme 2022 tindrà una àrea d’exposició per a les destinacions turístiques agrupades sota les 6 marques: Castelló Turisme, Visit València, València Turisme, Visit Benidorm, Turisme Costa Blanca i Alacant City&Beach.

A més, a l’escenari central hi haurà una programació d’espectacles i música de diversos grups valencians. Així mateix, hi haurà activitats d’oci i altres enfocades al públic infantil, com el rocòdrom. A més d’una zona de tallers i exposició d’artesania valenciana, que estarà coordinada pel Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

Com a novetat d’aquesta edició, hi haurà una zona de tastos en directe, i la Mostra de Turisme comptarà, a més, amb l’habitual zona de cuina en directe, on es programaran demostracions culinàries.

Tota la informació i la programació prevista s’anirà publicant en la mateixa web de la Mostra de Turisme: www.mostradeturisme.com.

 

 

Galeria d'imatges