Presidència

El cicle ‘Les bandes a la Ciutat’ continua aquest dissabte amb l’actuació de l’Ensemble de Clarinets de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot

08/09/2022
El cicle ‘Les bandes a la Ciutat’ continua aquest dissabte amb l’actuació de l’Ensemble de Clarinets de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot
  • L’activitat, gratuïta, és fruit de la col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua aquest dissabte, 10 de setembre, el cicle ‘Les bandes a la Ciutat’ amb l’actuació de l’Ensemble de Clarinets de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot. El concert començarà a les 19.00 hores als exteriors del Museu de les Ciències i és de lliure accés.

Aquest cicle, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), se suma a les activitats gratuïtes del complex de la Generalitat Valenciana, com ara els concerts amb Berklee València, els cicles de divulgació o les exposicions d’art als exteriors.

‘Les bandes a la Ciutat’ són una sèrie d’actuacions de grups de cambra a càrrec de conjunts musicals de format reduït de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana. La pròxima cita serà amb el Quartet de Clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja, que actuarà el 17 de setembre.

A l’octubre, continuarà el cicle el dia 1, amb l’Ensemble de Tubes i Bombardins de la Societat Musical La Primitiva Setabense – Música Vella de Xàtiva, i el 29 d’octubre, amb la Camerata de Vents i Percussió de la Societat Unió Musical  d’Alberic. El 5 de novembre està programat el concert del Quintet de Metalls del Centre Instructiu Musical d’Onil. El Grup de Cambra de la Unió Artisticomusical Sant Francesc de Borja de Gandia serà el colofó d’aquest cicle el 12 de novembre.

Galeria d'imatges