Presidència

Campos destaca que Turisme destina més de 2,2 milions d’euros a la Marina Alta a través del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics

13/09/2022
Campos destaca que Turisme destina més de 2,2 milions d’euros a la Marina Alta a través del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics
  • El director general de Turisme, Herick Campos, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, per a analitzar la col·laboració entre les dues administracions

El director general de Turisme, Herick Campos, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, per a analitzar la col·laboració entre les dues administracions.

Campos ha destacat “la inversió que Turisme realitza a Dénia per a impulsar el turisme” a través de diverses línies, com ara el conveni de col·laboració, el Pla de sostenibilitat turística en destinació, així com el Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics.

Així, el director general ha destacat que a Dénia el Pla de sostenibilitat turística en destinació “compta amb una inversió per als pròxims tres anys de més de tres milions d’euros”.

A més, ha insistit en el fet que, a través del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics, “hem destinat per a tota la comarca de la Marina Alta més de 2,2 milions d’euros des de 2020 fins a 2022”.

Finalment, Herick Campos ha reiterat l’aposta de la Generalitat per impulsar la cogovernança en ciutats com Dénia, “referent pels seus recursos naturals, culturals i la seua gastronomia”. 

Galeria d'imatges