President
Homenaje

Ximo Puig destaca que les persones majors “no són passat”, sinó “present i futur per a la Comunitat Valenciana”

16/09/2022
Ximo Puig destaca que les persones majors “no són passat”, sinó “present i futur per a la Comunitat Valenciana”
  • El president ha assistit a l'acte d'homenatge a les persones jubilades de Sedaví
Alzira.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que les persones majors “no són passat”, sinó “present i futur per a la Comunitat Valenciana”, i ha defensat que, precisament per aquesta raó, han de tindre un protagonisme central en les polítiques del Consell, tot això en agraïment a l'esforç realitzat i també des de la confiança en molt que han d'aportar a les pròximes generacions. 

Així ho ha indicat durant l'acte d'homenatge als jubilats i les jubilades de Sedaví organitzat pel seu ajuntament a la localitat d'Alzira, on ha subratllat el sacrifici realitzat per les persones majors durant la pandèmia i la seua contribució decisiva al sosteniment de les famílies en temps de crisi.

Puig ha remarcat, en aquest sentit, el suport desenvolupat pel Consell a les persones majors amb la posada en marxa de mesures de caràcter social i econòmic per a garantir la seua qualitat de vida i l'accés a totes les prestacions.

Puig ha considerat prioritari mantindre el poder adquisitiu del col·lectiu, així com assegurar-ne l'accés a tots els serveis i facilitar-ne la participació en la definició de les polítiques públiques.

En aquest context, s'ha referit també a la importància d'iniciatives com la desenvolupada per la Generalitat per a assegurar la continuïtat a la Comunitat Valenciana del programa de vacances de l'Imserso per a aquest hivern amb 5 milions d'euros d'ajuda. 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig