President

Ximo Puig ha assistit al lliurament dels Premis Valencians per al Segle XXI que concedeix el diari ‘Las Províncias’

22/09/2022
Ximo Puig ha assistit al lliurament dels Premis Valencians per al Segle XXI que concedeix el diari ‘Las Províncias’
  • Els guardons reconeixen el talent, el compromís i la projecció dels valencians que pel seu treball contribueixen a fer valdre la imatge de la Comunitat Valenciana
València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la vint-i-dosena edició dels Premis Valencians per al Segle XXI que concedeix el diari Las Provincias. L'acte ha tingut lloc al Museu Príncipe Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Durant a l'acte s'han lliurat els guardons al pensionista Carlos San Juan; els refugiats ucraïnesos; l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP); el jugador de pilota José Cabanes Genoves II, i la Berklee College of Music. Cal recordar que aquests premis reconeixen el talent, el compromís i la projecció dels valencians que pel seu treball contribueixen a fer valdre la imatge de la Comunitat Valenciana.

En l'acte també han estat presents el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca; el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España; la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo; el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez; la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà; el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo.

Galeria d'imatges