Presidència

El Museu de les Ciències acull el 20 d’octubre el II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana

28/09/2022
El Museu de les Ciències acull el 20 d’octubre el II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana
  • La trobada DINAMIA VLC inclourà ponències, tallers i taules redones entorn de la participació infantil i adolescent

El Museu de les Ciències acull el pròxim 20 d'octubre DINAMIA VLC, el II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana, organitzat per la Direcció General d'Infància i Adolescència, junt amb l'entitat QUERA i la Ciutat de les Arts i les Ciències.  

La trobada compta amb el suport d'institucions com Florida Universitària, UNICEF, Save the Children, Plataforma d'Infància, Caixa Popular i el Consell de la Joventut de Mislata. Es realitzaran tallers, ponències, taules i la participació de xiquets, xiquetes i adolescents pertanyents al Consell de la Infància i l'Adolescència de la Comunitat Valenciana.

El II Congrés de Participació Infantil i Adolescent de la Comunitat Valenciana es proposa com un espai de trobada entre els diversos professionals del sector dels òrgans de participació infantil i adolescent, i totes aquelles persones interessades en la defensa dels drets de la infància en general, i en el de la participació en particular.

Cal destacar que la Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb un consell de la infància integrat per estudiants de tercer cicle de Primària, que col·laboren estretament amb el Museu de les Ciències amb l'objectiu de conéixer la visió sobre els continguts, les instal·lacions i el funcionament des del punt de vista de la infància. També aquest òrgan proposa nous continguts com és l'exposició El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho, situada al Carrer Menor del museu.

Galeria d'imatges