Educació, Cultura i Esport

El circuit Sonora arriba a Aielo de Malferit amb la proposta familiar de Marcel el Marcià

29/09/2022
El circuit Sonora arriba a Aielo de Malferit amb la proposta familiar de Marcel el Marcià
  • Marcel el Marcià portaran el seu nou treball a l’esplanada del Centre Social d’Aielo de Malferit dissabte 1 d’octubre a les 18.30 hores, amb accés lliure
  • Zoo donen el tret d’eixida al circuit divendres 30 de setembre al Teatre Circo d’Orihuela amb un concert inaugural que ha exhaurit totes les localitats

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat per  mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, arriba aquest cap de setmana a Aielo de Malferit amb la primera de les propostes musicals que el circuit aproparà a la capital cultural valenciana 2022. Dissabte 1 d’octubre, a les 18.30 hores, l’esplanada del Centre Social d’Aielo de Malferit acollirà el concert de Marcel el Marcià, amb accés lliure i gratuït.

La proposta de música familiar de Marcel el Marcià, que va aconseguir el guardó al millor disc de música per a famílies als Premis Carles Santos 2021, arriba a Aielo amb un nou treball amb el qual es consolida el seu estil propi. ‘Patxa mare’, el seu huité disc, ens porta tornades harmonitzades i lletres carregades d’energia i esperança per als més menuts i per a tots els públics.

Després d’aquest primer concert, Aielo de Malferit rebrà també la visita de Factoria de Sons, Maluks i Valira durant els mesos d’octubre i novembre.

Circuit Sonora 

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà amb el format posat en marxa en l’anterior edició i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts durant un mes a cadascuna. 

D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, als mesos d’octubre i novembre, les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, acolliran diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a ‘jazz’, ‘rock’ o cançó d’autor. Al gener, Sonora arribarà a Peníscola i al febrer viatjarà a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració, el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web Circuit Sonora, en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

Galeria d'imatges