Educació, Cultura i Esport

El Circuit celebra per primera vegada una prova de la Lamera Cup

29/09/2022
El Circuit celebra per primera vegada una prova de la Lamera Cup
  • El campionat francés de carreres de resistència sobre GT arriba per primera vegada al Circuit Ricardo Tormo aquest cap de setmana
  • 12 hores d’acció en dues carreres que se celebraran la vesprada de dissabte i el matí de diumenge
     

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana 1 i 2 d’octubre la penúltima cita de la Lamera Cup, un campionat francés de resistència que celebra la sisena i penúltima cita del seu calendari per primera vegada a València.

Uns trenta cotxes monomarca es veuran les cares en dues carreres de llarga duració sobre l’asfalt de Cheste. La primera tindrà lloc dissabte a partir de les 15 hores i tindrà una duració de cinc hores. Els participants veuran caure la bandera a quadres a poqueta nit.

Diumenge se celebrarà a partir de les 9.30 hores la carrera llarga, la de set hores de duració amb final a les 16.30 hores.

Els Lamera són vehicles biplaça construïts sobre un xassís tubular amb un pes mínim de 970 quilograms i un motor turbo de 5 cilindres en línia i 2.500 centímetres cúbics capaços de desenvolupar 320 CV. Tots els cotxes són iguals, la qual cosa garanteix la màxima competència entre els diferents equips compostos per entre tres i sis pilots dividits en les categories Elite, Pro AM i Gentlemen en funció de la seua experiència al volant.

Durant tot el cap de setmana els aficionats tindran l’oportunitat d’assistir als entrenaments i les carreres de manera gratuïta. Tots ells podran veure la competició des de la tribuna de boxs i podran passejar pel  pàdoc per a veure de prop el treball de pilots i equips. 

Galeria d'imatges