Presidència

Colomer participa en la inauguració de la Fira Gastronòmica que organitza la Mancomunitat Hoya de Buñol-Chiva

30/09/2022
Fira Gastronòmica de la Mancomunitat Hoya de Buñol-Chiva
  • El secretari autonòmic de Turisme ressalta que “la gastronomia viu una edat daurada en aquest moment a la Comunitat Valenciana gràcies al talent”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la inauguració de la Fira Gastronòmica que organitza la Mancomunitat Hoya de Buñol-Chiva en el marc del Pla de dinamització i governança turística. 

Francesc Colomer ha ressaltat que “la gastronomia viu una edat daurada en aquest moment a la Comunitat Valenciana gràcies al talent”, i ha recordat que només en aquesta setmana s'estan desenvolupant i presentant diferents esdeveniments gastronòmics.

A més, ha volgut recalcar que “hem de saber interpretar aquest temps amb humilitat, responsabilitat, rigor i amb un full de ruta irrevocable cap a la qualificació, que és el nostre gran passaport de futur”.

Colomer ha participat en la inauguració juntament amb el president de la mancomunitat i alcalde de Yátova, Miguel Esteban Tórtola; el director del Patronat Provincial de Turisme de València, Xavi Pascual, i la resta de representants dels ajuntaments de la mancomunitat.

La Fira Gastronòmica se celebra a la ciutat de València durant aquest cap de setmana amb l'objectiu de mostrar els productes agroalimentaris per a impulsar l'oferta gastronòmica de la Mancomunitat Hoya de Buñol-Chiva, tant des del punt de vista del productor com del consumidor.

Galeria d'imatges