Presidència
Ajudes

Turisme Comunitat Valenciana destina 2,5 milions d'euros en ajudes per a impulsar esdeveniments musicals, esportius i culturals

30/09/2022
  • Una quantia que permet subvencionar fins al 70 % de la inversió total de 49 projectes musicals, esportius i culturals d'impacte turístic
  • Colomer ha recordat que Turisme destina en 2022 un total de 6,3 milions d'euros a empreses, associacions i federacions turístiques 

Turisme Comunitat Valenciana destina un total de 2.454.070,93 euros a 49 projectes per a impulsar esdeveniments musicals, esportius i culturals segons la resolució publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Una quantitat que permet modernitzar i diversificar l'oferta turística, per a incrementar la competitivitat del sector empresarial de les tres províncies. 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que “el gran acolliment d'aquesta convocatòria mostra la capacitat emprenedora d'aquest sector”, al mateix temps que ha ressaltat la voluntat clara de Turisme per “impulsar els esdeveniments musicals, esportius i culturals que tenen gran impacte turístic”.

Així, han resultat favorables 49 projectes musicals, esportius i culturals amb impacte turístic. En el cas dels musicals, estan adherits al Programa Mediterranew Musix. Cal destacar que l'ajuda de cada beneficiari arriba al 70 % sobre el cost, fins a un màxim de 100.000 euros.

6,3 milions d'euros en ajudes al sector

El DOGV ha publicat hui la resolució del segon programa de la convocatòria d'ajudes de Turisme, que fa referència a l'impuls a esdeveniments musicals, esportius i culturals, amb una consignació de 2,5 euros.

Aquest programa se suma al programa d'ajudes a empreses turístiques i dotat amb 3,8 milions d'euros, que va publicar el DOGV a principis de mes.

En el seu conjunt, són 6,3 milions d'euros els que Turisme Comunitat Valenciana destina enguany en ajudes destinades a empreses, associacions, federacions i fundacions de les tres províncies.

Més informació: Resolució DOGV