Presidència

Colomer anuncia la posada en marxa en 2023 d’un pla de dinamització i governança turística en la zona afectada pels incendis de la Vall d’Ebo

04/10/2022
  • El secretari autonòmic de Turisme ha visitat les zones afectades per l'incendi forestal de la Vall d'Ebo d'aquest estiu i ha mantingut una reunió amb alcaldes dels municipis afectats

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat les zones afectades per l'incendi forestal de la Vall d'Ebo del mes d'agost passat i ha mantingut una reunió a la Vall d'Alcalà amb alcaldes d'alguns dels municipis afectats per l'incendi.

Francesc Colomer ha presentat als alcaldes les actuacions que des de Turisme Comunitat Valenciana s'implementaran per a recuperar el paisatge i impulsar el turisme en tota la zona.

En concret, ha anunciat que en el pressupost de 2023 es preveu la posada en marxa d'un pla de dinamització i governança turística en la zona afectada pels incendis de la Vall d'Ebo.

Colomer ha explicat que mitjançant el Pla de dinamització i governança turística “es planificaran diverses actuacions per a recuperar el territori de la zona i impulsar el turisme als municipis afectats per aquest incendi”. Ha insistit que es tracta de plans d'actuació amb una vigència de tres anys i ha posat l'accent que “l'aportació més elevada per a aquest pla serà la de la Generalitat”.

A més, el titular de Turisme també ha presentat altres iniciatives, com ara el reforç de la zona a través de campanyes específiques per a estimular la contractació d'oferta turística d'aquestes zones a través del Bo Viatge, amb l'objectiu de dinamitzar i mantindre activa la zona.

Galeria d'imatges