Justícia, Interior i Administració Pública

Bravo es reuneix amb l’Associació per a la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituïda (Apramp) a Madrid

06/10/2022
  • La Comunitat Valenciana és l'única autonomia que està fent passos ferms per a assolir l'abolició de la prostitució
     

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s'ha reunit aquest dijous a Madrid amb l'Associació per a la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituïda (Apramp) per a conéixer el treball que desenvolupa aquesta organització sense ànim de lucre per a erradicar l'explotació sexual i protegir les dones prostituïdes.

Aquesta reunió s'emmarca dins de l'estratègia abolicionista que està liderant la conselleria que dirigeix Gabriela Bravo, que va crear en 2021 el Fòrum Valencià per a l'Abolició de la Prostitució, amb experts en diverses matèries, associacions i dones supervivents. En aquest sentit, la consellera ha destacat que la Comunitat Valenciana és l'única autonomia que està fent passos ferms per a assolir l'abolició de la prostitució, que no és més que violència contra les dones. Sobre aquest tema, ha recordat les modificacions normatives en les quals treballa la Generalitat per a sancionar la demanda de prostitució i tot aquell que se'n beneficie i, al mateix temps, aprovar un pla integral de suport a les dones víctimes, amb l'objectiu que puguen construir un projecte de vida en el marc de la dignitat.

Bravo i el director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia, José García Añón, han visitat el taller de formació de costura i reparació de l'associació i han mantingut una reunió amb la directora d'Apramp, Rocío Mara; la coordinadora de les unitats mòbils de rescat, Ana Estévez, i dones supervivents que han relatat les seues experiències.

Galeria d'imatges