Presidència

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències es reuneix amb el secretari general d’UGT-PV

06/10/2022
El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències es reuneix amb el secretari general d’UGT-PV
  • Durant la trobada s'han abordat qüestions com ara la marxa del complex científic, cultural i d'oci, i també d'índole laboral

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha rebut aquest dijous en el Museu de les Ciències el secretari general d'UGT del País Valencià, Ismael Sáez. En l'entrevista també ha estat present Lola Navarro, secretària general de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum del sindicat.

Durant la reunió s'han abordat qüestions com la marxa del complex científic, cultural i d'oci, que ha batut rècords d'afluència des que va començar l'any després del parèntesi de la pandèmia; qüestions d'índole laboral, tant a escala general com de l'empresa pública autonòmica Cacsa, i altres assumptes d'actualitat.

Els representants sindicals s'han mostrat molt interessats en els projectes que la Ciutat de les Arts i les Ciències està desenvolupant en matèria de sostenibilitat ambiental i han sigut informats per Antonio Torres de l'increment important dels costos de l'energia a l'Oceanogràfic, el Palau de les Arts i el Museu de les Ciències, singularment, per la situació bèl·lica a Ucraïna i altres circumstàncies de l'àmbit internacional.

Galeria d'imatges