Presidència

El Museu de les Ciències ofereix música en directe i gratuïta amb un nou concert d'estudiants de Berklee

14/10/2022
El Museu de les Ciències ofereix música en directe i gratuïta amb un nou concert d'estudiants de Berklee
  • L'espectacle se celebra aquest divendres, 14 d'octubre, a l'escenari exterior, al costat dels Jardins del Túria, a partir de les 19 hores 

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix una nova cita amb la música en directe amb el cicle  Un llac de concerts, en què actuen estudiants de Berklee. Es tracta d'actuacions en directe, gratuïtes i a l'aire lliure, les quals se celebren en els exteriors del Museu de les Ciències, a l'escenari instal·lat al passeig nord del Museu de les Ciències, al costat dels Jardins del Túria. 

Els i les estudiants de Berklee València seran de nou els protagonistes d'aquesta vetlada en què es podrà gaudir d'una gran varietat de gèneres i estils de manera gratuïta i a l'aire lliure. Obrirà el xou Josh Brough, amb una selecció de cançons originals d'estil folk, acompanyat per Arthur Yearsley a la guitarra. April Kerr i Marcel Castillo sorprendran l'audiència amb temes del seu últim àlbum Headspace. Imán de Pollo presentarà un concert amb influència del R & B, Hip hop, músiques llatines i blues.   

Galeria d'imatges