President
Canvi Consell

Ximo Puig nomenarà Isaura Navarro nova consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica a proposta de la vicepresidenta Aitana Mas

25/10/2022
Ximo Puig nomenarà Isaura Navarro nova consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica a proposta de ...
  • El president de la Generalitat ha acceptat la proposta presentada aquest dimarts per la vicepresidenta del Consell
  • El nomenament es produirà el dimecres 26 d'octubre
València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, nomenarà aquest dimecres, 26 d'octubre, Isaura Navarro nova consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a proposta de la vicepresidenta del Consell, Aitana Mas.

Durant una reunió mantinguda al Palau de la Generalitat, Mas ha traslladat al president la seua proposta de cessament de la consellera Mireia Mollà, a qui se li agraeix el seu esforç i dedicació durant el temps que ha exercit la tasca com a consellera.

Així mateix, el president ha acceptat la proposta de nomenar l'actual secretària autonòmica de Salut Pública en la Conselleria de Sanitat com a nova consellera d'Agricultura, atés el seu perfil polític i de gestió.

La vicepresidenta Aitana Mas ha proposat el relleu, poc després de complir 100 dies en el seu càrrec, en considerar la necessitat de fer canvis que aposten per la unitat en el Consell, que requereix estabilitat i cohesió davant del difícil context socioeconòmic. Aquesta situació obliga el Govern Valencià a centrar-se en l'aprovació dels pressupostos i en el desenvolupament de polítiques transformadores del Botànic, i en particular d'aquelles vinculades a la protecció social de les famílies i les empreses valencianes.

Galeria d'imatges