Presidència

El Consell col·labora amb SEGGITUR per a l'impuls i la implantació a Benidorm de la Plataforma Intel·ligent de Destinacions d'Espanya

11/11/2022
  • Turisme Comunitat Valenciana facilitarà instal·lacions adequades en l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGGITUR) per a l'impuls i la implantació a Benidorm de la Plataforma Intel·ligent de Destinacions d'Espanya.

Aquest acord, que no implica transferència de fons entre les parts signants, pretén impulsar i implantar a la Comunitat Valenciana la Plataforma Intel·ligent de Destinacions.

Així, mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana facilitarà instal·lacions adequades per a habilitar la seu física de la plataforma en les instal·lacions de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT·TUR) de Benidorm.

A més, s'afavorirà l'ús conjunt de dades, eines, metodologies i projectes entre la Plataforma Intel·ligent de Destinacions i la plataforma de destinació intel·ligent de la Comunitat Valenciana. També les dues administracions participaran en les jornades tècniques, taules de treball, seminaris, congressos i altres fòrums de debat i reflexió per tal de fer visible el projecte.

Així mateix, treballaran conjuntament en la transformació del sector turístic de la Comunitat Valenciana mitjançant la integració de les dades, eines i solucions del Sistema d'Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana en la Plataforma Intel·ligent de Destinacions; i es comprometen a treballar en la difusió dels models del Sistema d'Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana i de la Plataforma País en la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (Xarxa DTI-CV), entre altres accions.