Presidència

Berklee València celebra una jornada de portes obertes amb motiu del desé aniversari

10/11/2022
Berklee València celebra una jornada de portes obertes amb motiu del desé aniversari
  • Aquest dissabte, 12 de novembre, a les 10.00 hores i a les 12.00 hores, hi haurà visites gratuïtes perquè el públic puga conéixer com és la prestigiosa escola situada a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Berklee València ha organitzat dissabte que ve, 12 de novembre, una jornada de portes obertes en la qual el públic podrà conéixer de prop com és l’escola de música instal·lada a la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’activitat, que forma part del programa del desé aniversari de Berklee València, és gratuïta amb reserva prèvia, per motius d’aforament, a través d’Eventbrite. Hi ha dues sessions: a les 10.00 hores i a les 12.00 hores.  

Durant la visita guiada, les persones assistents tindran l’oportunitat de veure de primera mà les instal·lacions del campus, els estudis d’enregistrament, les sales equipades amb l’última tecnologia i les aules. A més, al llarg del recorregut podran aprendre de l’alumnat i l’exalumnat, que seran al campus compartint les seues experiències.

La jornada inclourà una sessió de DJ dirigida per estudiants del programa de Producció Musical, Tecnologia i Innovació, Tarik Saric i Siddhant Pillai. També estarà present l’exalumna Laura Blasco, que farà un repàs per alguns dels treballs més interessants dels i les alumnes de composició.

A més, les persones assistents podran viure de primera mà un assaig en directe d’Ananya Sharma i Michael Ventura, estudiants del programa de músiques actuals. Per la seua banda, l’exalumna Ankita Mathews mostrarà al públic les especialitzacions i els projectes dels i les estudiants del programa del negoci de la música.

Finalment,  els i les alumnes del programa de Producció Musical, Tecnologia i Innovació, Rubén Segovia i Carlos Steinkamp, mostraran les seues composicions i projectes remesclats en Ableton Live, a través del qual exploren les tècniques i els elements de composició idiomàtica, utilitzats en la producció de música electrònica.

Galeria d'imatges