President

Ximo Puig ha assistit al lliurament dels Premis Economia 3

14/11/2022
Ximo Puig ha assistit al lliurament dels Premis Economia 3
  • La cerimònia s'ha celebrat en l'Oceanogràfic de València

València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al lliurament dels Premis Economia 3, que s'ha celebrat en l'Oceanogràfic de València.

En aquest acte el president ha fet lliurament del Premi a l'Excel·lència Professional a l'empresa Randstad. També s'ha concedit el Premi Iniciativa d'Interés Sociocultural a Caixaforum; i el Premi lideratge, a Grup Fuertes.

A més,  s'ha lliurat el Premi Impuls al talent, a ESAT Innovation School; el Premi Internacionalització, a FAUS International; el Premi Sostenibilitat, a Germaine de Capuccini; i el Premi Innovació, a Escandella.

Així mateix, s'ha distingit amb el Premi Estratègia Empresarial a Power Electronics; i el Premi Transformació Digital a Ports de l'Estat; el Premi Creixement Empresarial ha recaigut en Riba Mundo Tecnologia; i el Premi Trajectòria Empresarial ha sigut per a Transports Monfort.

A l'acte també han assistit el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España; el conseller d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró.

Galeria d'imatges