Presidència
Concurs de dibuix

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs de dibuix nadalenc

15/11/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs de dibuix nadalenc
  • Entre els nou guanyadors o guanyadores se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat una nova edició del concurs de dibuix nadalenc en el qual poden participar estudiants de primària de la Comunitat Valenciana. Entre els nou guanyadors o guanyadores se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Fins al pròxim 5 de desembre podran presentar-se els treballs al concurs Nadal a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Hauran de dibuixar-se en un foli o cartolina de mida A4 i es podrà utilitzar qualsevol material que no presente relleu i s'haurà d'evitar productes sintètics o que tinguen plàstics, com, per exemple, aerosols i dissolvents que no siguen de base d'aigua, purpurina, etc.

Els dibuixos es remetran al departament de publicitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències per mitjà de l'adreça postal següent: Ciutat de les Arts i les Ciències. Àrea de Màrqueting i Publicitat. Museu de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), 7. 46013, València.

Se seleccionaran tres dibuixos per cada dos cursos: 1r i 2n, 3r i 4t, i 5é i 6é de Primària. Cadascun dels premiats guanyarà entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La decisió del jurat es farà pública el 16 de desembre de 2022 en cac.es i en les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Galeria d'imatges