President

Ximo Puig ha assistit a l’acte de distinció com a fill predilecte de la província d’Alacant de l’alcalde de l’Alqueria d’Asnar

19/11/2022
Ximo Puig ha assistit a l’acte de distinció com a fill predilecte de la província d’Alacant de l’alcalde de l’Alqueria d’Asnar
  • El president reivindica la política “com una manera de fer avançar la societat”
  • Jaume Pascual és alcalde de l’Alqueria d’Asnar des de la constitució dels ajuntaments democràtics en 1979
L’Alqueria d’Asnar.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a l’acte de concessió de la distinció de Jaume Pascual, alcalde de l’Alqueria d’Asnar, com a “fill predilecte de la província d’Alacant”.

En l’acte, Puig ha reivindicat la política “com una manera de fer avançar la societat” i ha destacat que “necessitem un territori equilibrat”, en referència al despoblament com un efecte global.

“Per això -ha continuat el president- és més necessari que mai que els pobles estiguen vius i això ho han fet possible alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores que han estat treballant pels seus pobles”.

El cap del Consell ha conclòs les seues manifestacions amb la defensa de la política com a instrument que “protegeix la convivència i ajuda a fer créixer la societat dins del respecte”.

Jaume Pascual és alcalde de l’Alqueria d’Asnar des de la constitució dels ajuntaments democràtics en 1979. Puig ha elogiat el seu treball com a representant de tots aquells que posen l’interés general per damunt de l’interés particular o partidista.

Galeria d'imatges