Justícia, Interior i Administració Pública

El Consell finança cursos de formació per a col·legiats en l’àmbit de l’economia forense

25/11/2022
  • El conveni té una dotació pressupostària de 10.000 euros i tindrà una vigència fins al 31 de desembre de 2022

El Ple del Consell ha aprovat la subscripció d’un conveni amb el Col·legi d’Economistes de València per a col·laborar en el finançament de cursos de formació dirigits als seus col·legiats, en l’àmbit de l’economia forense.

El Col·legi d’Economistes de València s’encarregarà íntegrament de l’organització de les activitats formatives. Les accions formatives subvencionades tindran com a objectiu contribuir al nivell adequat de qualitat tècnica de les prestacions professionals dels economistes en matèria forense, oferint una formació de qualitat i un grau d’especialització més elevat en determinades matèries.  

La finalitat és resoldre les incerteses que tinguen els professionals i conjuminar criteris d’actuació, i d’aquesta manera donar resposta adequada als requeriments de col·laboració que demanen els òrgans judicials.

Seran subvencionables les actuacions que guarden relació amb l’objecte del conveni, en particular les activitats de formació, investigació, difusió i divulgació, publicació i perfeccionament dels especialistes de l’àrea de l’economia forense.

Seran susceptibles de ser finançades en l’àmbit d’aquest conveni aquelles despeses directes, realitzades entre l’1 de gener i el 14 de desembre de 2022, que estiguen relacionades amb les activitats de formació, investigació, difusió i divulgació.

La dotació pressupostària és de 10.000 euros i la vigència serà fins al 31 de desembre de 2022.