Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

L’Ivace adjudica prop de 5.000 metres quadrats a Xixona a una empresa dedicada a la fabricació de racions d'alimentació i 'kits' per a ajuda humanitària

27/11/2022
  • Jomipsa S.A. construirà una nau industrial que serà el seu pròxim centre logístic innovador per a donar eixida a les seues diferents operacions
  • L’Espartal III de Xixona està situat en un dels entorns de més tradició del sector agrolimentari de la Comunitat Valenciana

L’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha adjudicat tres parcel·les amb una superfície total de 4.992,48 metres quadrats de sòl industrial al parc empresarial L’Espartal III de Xixona a l'empresa Jomipsa SA.

Aquesta empresa es dedica a la fabricació de racions d'alimentació i provisió d'articles i kits per a ajuda humanitària.

L'adjudicació s'ha produït en la modalitat de compravenda i permetrà a Jomipsa SA la construcció d'una nau industrial que serà el pròxim centre logístic innovador, amb el qual donarà eixida a les seues diferents operacions. Cal destacar que aquesta nau suposarà una inversió en L’Espartal III de prop de 300.000 euros.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que la instal·lació d'aquesta empresa “aportarà un major valor afegit i competitivitat a aquest parc empresarial que està situat en un dels entorns de més tradició en el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha destacat que L’Espartal III “s'ha consolidat com un espai productiu estratègic en què les empreses han sabut unir tradició i innovació per a continuar creixent i generant riquesa”.

L’Espartal III

L’Espartal III, promogut per l’Ivace, actualment compta amb preus competitius i condicions atractives de comercialització per a facilitar l'atracció d'inversions i la posada en marxa de nous projectes empresarials mitjançant diferents modalitats com la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície.

La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en aquesta pàgina web i també es poden fer consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través de l'adreça de correu promocion.ivace@ivace.gva.es.

Així mateix, cal recordar que el mes de juliol passat l’Ivace va cedir la parcel·la E-4 d'aquest parc empresarial a l'Ajuntament de Xixona, que la cedirà, al seu torn, a l'Associació Nacional Empresarial d'Elaboradors Artesans i Comerciants de Gelats i Orxates de Xixona (ANHCEA) per a desenvolupar d'un centre d'investigació de gelat artesanal europeu.

Aquest centre d'investigació beneficiarà també la resta d'empreses ja instal·lades a L’Espartal III, que podran intercanviar sinergies, coneixements i experiència, i així es contribuirà a l'objectiu de l'economia circular.

Galeria d'imatges