Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències ja està preparada per a acollir la meta de la Marató València Trinidad Alfonso

28/11/2022
La Ciutat de les Arts i les Ciències ja està preparada per a acollir la meta de la Marató València Trinidad Alfonso
  • Les persones inscrites en la carrera podran obtindre el 15 % de descompte en les entrades del Museu, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull aquest diumenge, 4 de desembre, un any més, la meta de la Marató València Trinidad Alfonso. La passarel·la de més de 300 metres de llargària i 10 d’amplària ja està instal·lada al llac de l’Hemisfèric per a rebre més de 30.000 corredors i corredores inscrits en aquesta nova edició.

L’esdeveniment començarà a partir de les 8.00 hores al pont de Montolivet i es prolongarà fins a les 15.00 hores, amb l’arribada a meta de les persones participants.

Les persones que participen en la prova, mostrant el seu dorsal o polsera en les taquilles, tenen un 15 % de descompte en la compra de les entrades, combinades o no, del Museu, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic. Aquest descompte és extensible, a més, a tres acompanyants i s’aplicarà fins al 31 de desembre de 2022.

El divendres 2 i el dissabte 3 de desembre se celebra Expodeporte al Museu de les Ciències, on els corredors poden recollir el seu dorsal i la borsa del corredor, amb estands de les principals marques relacionades amb el running.

Galeria d'imatges