Educació, Cultura i Esport

Cultura ofereix una versió castissa de Tarzan per a la seua programació en el Teatre Arniches

01/12/2022
Cultura ofereix una versió castissa de Tarzan per a la seua programació en el Teatre Arniches
  • La comèdia ‘El último Tarzán’ estarà el divendres 2 de desembre a les 20.30 hores en el Teatre Arniches 

El Teatre Arniches inicia l’últim tram de la programació trimestral amb la comèdia ‘El último Tarzán’ de Paco Zarzoso. 

El divendres 2 de desembre a les 20.30 hores, la Companyia Hongaresa torna a Alacant amb aquesta divertida proposta protagonitzada per Enric Juezas. Lola López, Lara Salvador, Wanda Bellanza, Marcos Sproston i Junior Severo completen el repartiment.

Aquesta “versió castissa” de Tarzan posa l’espectador enfront d’un protagonista  hispà que des de molt menut llegia novel·les del rei dels micos amb tanta afició i gust que les lianes li van envair el cervell i li van embullar l’enteniment, fins al punt d’establir-se a Guinea Equatorial per a oferir  espectacles típics de la mitologia selvàtica als turistes. No obstant això, el seu món s’enfonsa quan es veuen obligats a exiliar-se del país i tornar a Espanya, on s’enfrontaran a una altra mena de feres.
 
La Companyia Hongaresa de Teatre va nàixer a Sagunt (València) en 1995, promoguda pel compromís dramatúrgic dels valencians Lola López i Paco Zarzoso i de la catalana Lluïsa Cunillé. En aquesta llarga trajectòria teatral ha obtingut importants guardons, com el premi al millor espectacle internacional 2020 de Córdoba (Argentina) o el premi al millor espectacle de teatre de la Comunitat Valenciana 2021.

Galeria d'imatges