Justícia, Interior i Administració Pública

Justícia conclou les obres de la reforma de la seu judicial d’Orihuela per quasi 500.000 euros

04/12/2022
Justícia conclou les obres de la reforma de la seu judicial d’Orihuela per quasi 500.000 euros
  • S’ha millorat l’accessibilitat de l’Oficina d’Assistència a Víctimes del Delicte i s’han ampliat les dependències de la Fiscalia i l’arxiu dels jutjats

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha acabat les obres de reforma de la seu judicial d’Orihuela per 486.440,26 euros. Les obres, que van començar al maig, han tingut una duració de sis mesos.

Les actuacions han consistit en la millora de l’accessibilitat de l’Oficina d’Assistència a Víctimes del Delicte i en l’ampliació de les dependències de la Fiscalia. També s’ha intervingut en el soterrani per a millorar la impermeabilitat dels seus murs, la protecció de les mitgeres i l’ampliació de l’arxiu de la seu judicial en Fiscalia, Registre Civil i Deganat.

En la planta baixa s’han redistribuït les parets de l’Oficina d’Assistència a Víctimes del Delicte per a millorar-ne l’accessibilitat i s’ha ampliat la zona del Registre Civil i el Deganat, al mateix temps que s’ha situat una nova zona d’espera segura per a víctimes al costat de la sala de vistes número 3 de la seu judicial. Finalment, també s’han ampliat les dependències de la Fiscalia i del Col·legi de Procuradors.

Després dels desperfectes ocasionats per la DANA a la seu judicial d’Orihuela el setembre de 2019, el Consell va acordar escometre aquesta actuació a fi de pal·liar els efectes de les zones afectades per les pluges.

Galeria d'imatges