Presidència

El Museu de les Ciències participa en la reunió anual Ecsite Space Group

01/12/2022
El Museu de les Ciències participa en la reunió anual Ecsite Space Group
  • La trobada reuneix professionals de la investigació espacial i representants dels centres científics de divulgació

El Museu de les Ciències participa en la reunió anual de l'Ecsite Space Group, que congrega professionals de l'espai i representants de centres científics encarregats de la divulgació espacial a Europa de l'Agència Espacial Europea i la Xarxa Europea de Museus i Centres de Ciència (ECSITE). 

La trobada, que es realitza fins a aquest dijous a la Cité de l'espace de la ciutat francesa de Tolosa, té com a objectiu millorar i aprofundir en la comunicació sobre l'espai per a afavorir el treball conjunt de centres científics especialitzats i professionals de l'espai, així com compartir experiències, coneixements i eines per a la divulgació de les ciències espacials. 

En l'Ecsite Group dedicat a l'espai hi ha més de 130 membres de tots els països d'Europa, entre aquests, els museus més importants de ciència i espai d'Europa. L'Agència Espacial Europea (ESA) participa activament en el grup i de la col·laboració d'aquesta sorgeixen continguts que s'exhibeixen en desenes de centres, com es pot apreciar en el Museu de les Ciències. 

Galeria d'imatges