Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transporte público

La Generalitat ofereix un servei especial de tramvia de Metrovalencia per a acudir a la Fira de l'Automòbil d'Ocasió i València Motor Classic

01/12/2022
Feria Valencia
  • El primer esdeveniment es fa del 2 al 6 de desembre i el segon, del 2 al 4 de desembre
  • La línia 2 també comunica amb el recinte firal a l'estació de Les Carolines - Fira

La Generalitat posa a partir del divendres 2 i fins al dimarts 6 de desembre serveis especials en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a la parada de Fira, amb l'objectiu de facilitar l'accés a Fira de l'Automòbil, Vehicle d'Ocasió i Comercial que es fa en aquesta edició del 2 al 6 d'aquest mes, i de València Motor Classic, del dia 2 al 4.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts els dies laborables 2 i 5, i entre 30 i 40 minuts, el dissabte 3, el diumenge 4 i el festiu 6, sempre entre les 6 i les 22 hores en jornades laborables i de 6 a 23 hores durant el cap de setmana i festius.

Els dies 2 i 5 de desembre, el primer tramvia des de Beteró amb destinació a Fira eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. En sentit invers, des de Fira fins a Doctor Lluch, la primera unitat circularà a partir de les 6.40 hores. L'últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 hores i des de Doctor Lluch, a les 21.29 hores.

El dissabte 3, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores. L'últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 hores.

El diumenge dia 4 i el festiu dimarts dia 6, Dia de la Constitució, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 7.20 hores, mentre que l'últim des de la parada de Fira ho farà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l'app oficial.

Galeria d'imatges