Educació, Cultura i Esport

El Consell aprova un conveni amb la Federació d’Activitats Subaquàtiques per a col·laborar en l’obtenció del títol de personal tècnic esportiu

02/12/2022
  • Es tracta de l’especialitat de Busseig Esportiu amb Escafandre Autònom

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Federació d’Activitats Subaquàtiques per a col·laborar en el programa de formació de personal tècnic esportiu en l’especialitat de Busseig Esportiu amb Escafandre Autònom. 

Aquesta federació té una llarga experiència en la formació de personal tècnic de busseig i activitats subaquàtiques, a més de disposar de personal qualificat per a la formació específica. Així mateix, a través d’aquest conveni s’accedeix als materials, les instal·lacions i els entorns més adequats per a la formació pràctica. 

El conveni recull que els mòduls del bloc comú s'impartiran en els centres educatius, mentre que els mòduls que integren el bloc específic, incloent-hi el mòdul de formació pràctica i el projecte final, s’impartiran al centre d’ensenyaments esportius de la federació.