Educació, Cultura i Esport

El Consell acorda la integració en la Xarxa de la Generalitat de cinc conservatoris professionals de música i dansa

02/12/2022
  • Es tracta dels centres d’Altea, Benicarló, Llíria, Meliana i Novelda
  • El conveni estarà vigent per a quatre anys amb possibilitat de pròrroga per a quatre més
     

El Ple del Consell ha acordat la integració en la Xarxa de Conservatoris Professionals de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de cinc conservatoris professionals de música i dansa. 

En concret, es tracta del Conservatori Professional de Música d’Altea, el Conservatori Professional de Música ‘Mestre Feliu’ de Benicarló, el Conservatori Professional de Música de Llíria, el Conservatori Professional de Música de Meliana i, finalment, el Conservatori Professional de Música de Novelda. 

La integració es farà d’acord amb el que estableixen els convenis respectius, subscrits amb anterioritat, entre la Generalitat i les corporacions locals respectives.

A través d’aquests convenis s’estableix el procediment del traspàs de mitjans personals, econòmics i materials del conservatori professional municipal a l’Administració autonòmica valenciana i la integració en la xarxa de centres docents públics no universitaris de titularitat de la Generalitat.

Aquests convenis han entrat en vigor l’endemà de la signatura i s’activaran per a aquest curs 2022-2023. A més, tindran una validesa de quatre anys prorrogable a quatre més.