Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
Transport públic

Metrovalencia reforça diumenge nit el seu servei amb motiu del partit de lliga entre Llevant UE i Màlaga CF

03/12/2022
Parada Estadi Ciutat de València
  • L’L3 del metro i l’L6 del tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores al Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l’estadi i l’estació de Machado, als voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el diumenge 4 el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats i aficionades després del partit que disputen el Llevant UE i el Màlaga CF. El partit es jugarà a partir de les 21.00 hores a l’estadi Ciutat de València.

FGV oferirà servei en la línia 6 de tramvia (Marítim - Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, a les portes de l’estadi després de la fi del partit, en direcció a Doctor Lluch i cap a Marítim.

Aquests tramvies passaran per la parada de Ciutat de València a les 22.55 hores; per Benimaclet, a les 23.03 hores, en direcció Doctor Lluch, i a les 23.02 hores i 23.10 hores, respectivament, cap a Marítim.

A més, els aficionats i aficionades poden accedir-hi i tornar de l’estadi Ciutat de València des de l’estació de metro pròxima de Machado, corresponent a la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.10 hores s’ha programat un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per Benimaclet a les 23.12 hores.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Totes aquelles persones usuàries de Metrovalencia que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web o trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de Twitter en @metrovalencia; <facebook.com/metrovalencia.fgv>, i en l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges