President
Assemblea d'Hosbec

Ximo Puig advoca per mantindre l’“aliança efectiva” amb el sector turístic perquè la Comunitat continue sent la “millor destinació turística d’Europa”

02/12/2022
Ximo Puig advoca per mantindre l’“aliança efectiva” amb el sector turístic perquè la Comunitat continue sent la “millor destinació turística d’Europa”
  • El president destaca que la Comunitat Valenciana és l'única autonomia que ha complementat el programa de l'Imserso i compta, a més, gràcies al Bo Viatge, amb el pla de turisme intern més ambiciós d'Espanya
  • El cap del Consell subratlla la tasca de Toni Mayor durant els 14 anys que ha estat al capdavant d'Hosbec i la seua capacitat per a assolir la cohesió del sector i la vertebració del territori
Alacant.


El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha mostrat partidari de mantindre l’“aliança efectiva” publicoprivada perquè la destinació turística Comunitat Valenciana continue sent “d’avantguarda; la millor d’Europa”.

Així ho ha expressat durant l’assemblea general de l’Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec) que ha tingut lloc al Centre Cultural de Benidorm, en la qual s’ha fet efectiu el relleu de Toni Mayor en la presidència, que passa a Federico Fuster.

Puig ha destacat que la Comunitat Valenciana és l’única autonomia que ha complementat el programa de l’Imserso i compta, a més, gràcies al Bo Viatge, amb el pla de turisme intern més ambiciós d’Espanya, dues mostres de l’efectivitat de la col·laboració entre la Generalitat i el sector.

“Gràcies a la col·laboració, hem avançat junts”, perquè el camí “és el diàleg i l’acord”, ha dit. El president ha garantit en aquest context la continuïtat del Bo Viatge, que ja ha beneficiat un miler d’empreses i més de 260.000 persones amb una inversió, fins ara, de 32 milions, que seguirà en 2023 amb 15 milions més.

A més, ha considerat Hosbec com un exemple de cooperació i ha agraït en aquest sentit la tasca que ha realitzat Toni Mayor en els 14 anys al capdavant de l’entitat, per la seua capacitat per a assolir la cohesió del sector i la vertebració territorial, i per haver sabut compatibilitzar l’interés empresarial amb l’interés general.

Així mateix, ha donat la benvinguda al nou responsable de la patronal hotelera, Federico Fuster, per la seua “mirada ambiciosa” cap avant. “Necessitem una Hosbec potent, que estiga present en tot el territori i que siga capaç d’orientar una política turística que, de ben segur, serà cada vegada millor”, ha indicat.

Puig també ha insistit en la importància de comptar amb infraestructures adequades com el Centre Cultural, un espai que s’ha aconseguit recuperar i que mostra que la Generalitat “compleix amb Benidorm”, com així ho testifica també el suport a Hosbec o el reforç internacional de la marca a través del Benidorm Fest.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig