Educació, Cultura i Esport

El Centre del Carme agita el públic més jove amb un cap de setmana ple de música

07/12/2022
El Centre del Carme agita el públic més jove amb un cap de setmana ple de música
  • L’última cita del cicle ‘Concerts des del llit’ i la primera edició de ‘Vibra Mahou Fest’ protagonitzen la programació del CCCC els dies 9 i 10 de desembre
  • Dues propostes gratuïtes amb les quals el Centre del Carme reafirma el compromís que té per oferir una proposta cultural que connecte amb el públic jove 
     

El segon cap de setmana de desembre, la programació cultural del Centre del Carme Cultura Contemporània està protagonitzada per una oferta musical que arriba disposada a agitar el públic més jove. 

El divendres 9 de desembre de 19.30 a 21.30 les actuacions d’Amore i Jexer tanquen el cicle ‘Concerts des del llit’, mentre que el dissabte 10, la primera edició de ‘Vibra Mahou Fest’ prendrà els claustres del Centre del Carme per a oferir concerts de destacats artistes del panorama ‘indie’ espanyol com La La Love You, Dorian o Veintiuno.  

En aquest 2022, amb la tornada a la normalitat després de la pandèmia, el CCCC ha tornat als esdeveniments amb públic dempeus que pot ballar i gaudir de la fusió d’actuació musical i cultural d’artistes d’àmbit estatal.

“Des del Centre del Carme treballem per a secundar i donar visibilitat al talent musical, tant a l’emergent com al que ja compta amb una trajectòria consolidada, i apostem per generar una programació rica i diversa per a tots els públics, que poden gaudir d’un concert de ‘rock indie’ en un claustre gòtic, participar en una activitat de mediació cultural o visitar una exposició com ‘Escenaris d’un futur proper’, ‘Joan Fuster en el seu temps’ o ‘Jaime Hayon. Infinitamente’”, assenyala el director del Consorci de Museus i del CCCC, José Luis Pérez Pont.

Sobre ‘Concerts des del llit’ 

El divendres 9 de desembre de 19.30 a 21.30 hores, els artistes Amore i Jexer protagonitzaran una nova trobada de ‘Concerts des del llit’ al claustre gòtic del CCCC. Es tracta de la primera actuació a València d’Amore, la diva del nou pop espanyol, que compartirà cartell amb Jexer, artista que presentarà en el CCCC el hyperpop del futur més interessant del país. La cita posa fi a l’última edició d’aquest cicle, que va començar al setembre, i que ha oferit tres mesos de concerts de la mà d’artistes com Sofia, Rare, Sofía Amores o 1111. 

Impulsat pel Consorci de Museus junt amb @zero.en.conducta, aquest cicle de música en directe sorgeix el novembre de 2020 per a secundar i donar visibilitat als artistes emergents. Des de llavors, han passat per aquest noms ara coneguts com Rusowsky, Irenegarry o Ralphie Choo. Des d’aqueixa perspectiva d’espenta, aquesta nova temporada ha tingut una programació carregada de propostes inèdites, paritàries i alineades amb valors de tolerància i integració. Igual que en edicions anteriors, el cicle té l’epicentre en el ‘pop de dormitori’, que fa referència a la manera en què els artistes creen les seues cançons en el context actual i en aquesta ocasió el cicle continua ampliant la perspectiva amb una programació diversa que deixa el protagonisme a la fusió de gèneres musicals, una tendència a l’avantguarda. 

Sobre ‘Vibra Mahou Fest’ 

Durant tota la jornada del dissabte, de 12.00 a 23.00 hores, la música inundarà els claustres gòtic i renaixentista del Centre del Carme amb la primera edició del festival ‘Vibra Mahou Fest’, un esdeveniment completament gratuït que comptarà amb alguns dels artistes més rellevants del pop-rock del moment com Los Invaders, La La Love You, Marni, Veintiuno, Javiera Mena i Dorian. 

A més de les actuacions en directe, al llarg de la jornada els assistents podran gaudir d’una completa agenda d’experiències culturals i d’oci, com el mercat urbà instal·lat en col·laboració amb Al Vent Market, que donarà a conéixer artesans i artistes emergents, a través d’una proposta de comerç pròxim i just. 

També hi haurà tallers, com els de LANEVERA Ediciones, que ensenyaran al públic a personalitzar bosses ‘tote’ i experiències creatives, com veure l’artista local de tufting Martsattacks dur a terme en directe un dels seus genuïns tapissos, una creació que, posteriorment, serà sortejada. 

Horaris dels concerts:
12.00 h: Los Invaders
13.30 h: La La Love You
16.45 h: Marni
18.00 h: Veintiuno
19.30 h: Javiera Mena
21.00 h: Dorian

L’accés a les actuacions musicals és gratuït, sense inscripció prèvia, fins a completar-ne l’aforament.

Més informació en Consorci Museus.
 

Galeria d'imatges