Educació, Cultura i Esport

Marina Rebeka torna a Les Arts després del seu èxit rotund en ‘Madama Butterfly’ la passada temporada

27/01/2023
Marina Rebeka torna a Les Arts després del seu èxit rotund en ‘Madama Butterfly’ la passada temporada
  • La diva letona torna a la Sala Principal dins del cicle ‘Les Arts és Lied’ amb una selecció d’obres de compositors italians i russos
  • Andrè Schuen, l’1 d’abril, i Marianne Crebassa, el 7 de maig, completen la sèrie de recitals que Les Arts dedica a aquest gènere

La soprano Marina Rebeka, una de les artistes més apreciades pel públic valencià, torna a Les Arts el pròxim 4 de febrer, per a oferir la primera actuació del cicle de ‘Lied’ del centre operístic en la temporada 2022-2023.

La diva letona es retroba amb la Sala Principal del teatre on va protagonitzar el desembre de 2021 un dels debuts més aplaudits dels últims anys, amb la seua “commovedora” i “intensa” Cio-Cio-San en ‘Madama Butterfly’, de Puccini. 

En aquesta ocasió, i acompanyada pel pianista Mathieu Pordoy, Marina Rebeka descobreix la seua faceta de concertista, per la qual ha sigut aclamada en les principals sales de concert amb actuacions en la Scala de Milà, el Festival de Salzburg o l’Òpera de Zuric.

Per al seu primer recital de ‘Lied’ a València, la soprano ha preparat un suggeridor programa en què figuren pàgines del romanticisme i el postromanticisme, amb obres de Verdi, Tosti, Respighi, Cui, Txaikovski i Rajmáninov.

Les Arts recorda que el recital de Marina Rebeka, programat per a dissabte que ve, 4 de febrer, començarà a les 19.00 h. Els preus de les localitats oscil·len entre 20 i 40 euros, excepte en el cas del públic menor de 28 i 35 anys, que podrà acollir-se als imports que preveuen les respectives tarifes planes de Les Arts.

El cicle ‘Les Arts és Lied’ oferirà aquesta temporada dues cites més ineludibles per als amants del gènere: l’esperat debut en Les Arts del prestigiós baríton tirolés Andrè Schuen (1 d’abril), considerat per la crítica com el màxim hereu dels intèrprets històrics del gènere, i l’actuació de la fascinant mezzosoprano francesa Marianne Crebassa, que va haver de cancel·lar per motius de salut la seua actuació en la temporada 2021-2022.

Galeria d'imatges