Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital
Ciencia

Carolina Pascual mostra el suport de la Generalitat als científics i científiques valencians

18/09/2019
- Destaca l'alt nivell investigador de les universitats valencianes
- Afirma que el professor Martínez Mojica és "un exemple per a tots"
- Destaca l'alt nivell investigador de les universitats valencianes
- Afirma que el professor Martínez Mojica és "un exemple per a tots"



La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat l'alt nivell de la investigació en les universitats de la Comunitat Valenciana i ha mostrat el suport de la Generalitat als científics i científiques valencians.

Carolina Pascual ha assistit aquest dimecres a la II Trobada-Seus del Consell Social, celebrada a Torrevieja, en la qual ha participat el científic de la Universitat d'Alacant Francisco Martínez Mojica.

Durant la seua intervenció, ha recordat "el compromís de la Generalitat, que el mateix president va anunciar enguany, d'impulsar una campanya de promoció de la tasca dels científics valencians per a donar suport a la seua candidatura als premis Nobel".

En aquest sentit, la consellera ha indicat que el professor Martínez Mojica és "un exemple per a tots" i ha considerat que "una societat avançada ha de ser agraïda amb persones amb la seua qualitat investigadora i humana".

La consellera ha subratllat que, a la Comunitat Valenciana, "s'està fent molt bona investigació".

"A la Comunitat Valenciana hi ha un alt nivell científic. Hi ha moltes persones treballant dia a dia en ciència i investigació", ha dit.

La consellera ha mostrat el suport de la Generalitat a alcaldes, alcaldesses i ciutadania després del temporal de la setmana passada en aquesta zona, que "ha sigut especialment dur", i ha lamentat profundament la pèrdua de vides humanes.